ДЕТСКА КУХНЯ
БИЛКИ
ДИЕТИ
ИГРИ
ИНСТРУКЦИИ ЗА АНДРОИД

Свали безплатно Gotvach.com приложение
за твоят Android

Когато се инсталира Приложението за мобилни устройства с Андроид, трябва да има осигурен достъп до интернет, за да може да работи коректно със сайта. Приложението има 3 главни функционалности:

 

1. Гост

Госта има право да разглежда и търси в рецептите на сайта. Когато влезе в менюто на "Гост" се избира "Търсене", при което се отваря допълнително поле. Изписва търсeното от него сред рецептите и натиска бутона "Търси".

Търсенето може да става и на латиница (т.нар. транслитерация), като например можете да търсите "tikva sladkish" и автоматично ще получите резултатите от търсенето на български. 

2. Асоциация към профил

Когато устройството е асоциирано към профил то прави проверка за нови рецепти изпратени през сайта до самото устройство. Ако има такива, пита дали искате да бъдат показани на екрана. Когато влезете през сайта за да търсите рецепта и искате да я изпратите до устройството ви е необходимо да изберете опцията "Изпрати на мобилно устройство" и съответното устройство на което искате да изпратите рецептата. Приложението за Андроид проверява дали има изпратено нещо за него и съответно го показва. Всички изпратени рецепти до устройството могат да бъдат изчистени.

3. Вече регистриран Потребител 

Потребителят, който има вече регистрация, може да влезе в профила си и да види своите "Любими рецепти", "Лични рецепти" рецепти за мобилното устройство или да търси сред рецептите. 

При екран "Рецепта" можете да скролирате текста със съдържанието на продуктите както и описанието за това как се приготвят.