ДЕТСКА КУХНЯ
БИЛКИ
ДИЕТИ
ИГРИ
ДИЕТИ >> Лунна диета

Лунна диета

Описание:

Тази диета не само ще ви помогне да свалите трайно излишните килограми, но и ще освободи организма ви от вредните вещества и токсините, натрупани от неправилното хранене. Тя е базирана на цикличността на лунните фази и регулира по естествен начин баланса на течности в тялото.

По време на диетата, която продължава от 24 до 48 часа в зависимост от продължителността на конкретната лунна фаза, трябва да се приемат само течности: минерална вода, плодов чай без захар, прясно изцедени плодови и зеленчукови сокове, много малко рядко кафе, но без захар. Хубавата страна на тази диета е, че с нея се отслабва постепенно, а резултатите - обикновено между 1 и 3 кг по-малко на месец - се запазват за дълго.

След завършването на диетата консумирайте само леки храни, за да избетнете ефекта "преяждане след вълчи глад". Специалистите съветват начинаещите да си изберат една фаза (примерно пълнолуние) и така да гладуват само веднъж в месеца. Фазите ще намерите на всеки по-голям календар, а отделно във всички книжарници се продават специални лунни календари.


Автор:

0 КОМЕНТАРИ >> | ЩРАКНИ ТУК!


КОМЕНТАРИ МОГАТ ДА ПРАВЯТ САМО РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ!